Θεραπεία Microblading

Ημι – Μόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τατουάζ Φρυδιών SymmetriesBrows Microblading

Μετά από χρόνια ενασχόλησης και εμπειρίας δημιουργήσα για ΕΣΕΝΑ την μέθοδο η οποία μπορεί να σου φέρει το απολλύτως συμμετρικό φρυδι με ένα απόλύτος ρεαλιστικό και φυσικό  αποτέλεσμα με την χρήση των 2 μας οργάνων( ειδικός διαβήτης SymmetriesBrows & o ειδικός Χάρακας SymmetriesBrows Map )  και όλος ο σχεδιασμός γίνεται με το χέρι για να είμαστε με ακρίβεια χιλιοστού για το Πολύτιμο τελικό αποτέλεσμα στα Φρύδια σου.

SymmetriesBrows Microblading
Αθήνα | Θεσσαλονίκη

Δεν γίνεται να κάνεις οτι και εχθες Ξέχνα το μολύβι στα Φρυδια σου

Άγγιξε τα , μπές πισίνα ή θάλασσα,πλύνε τα χωρίς να φοβάσαι οτι θα ξεβάψουν
και θα μουτζουρωθεί όλο σου το πρόσωπο!!

Μπορείς να τα αγγίζεις

Είναι πια καιρός ...

Για καλοσχηματισμένα ,Άκρως Φυσικά και Symmetries Φρύδια!!!

3 Βήματα για τα Νέα φρύδια, νέα Εσύ!!!!

1

1. Σχηματίζω με την ειδική πρωτοποριακή μέθοδο Οverall SymmetriesBrows (μετρήσεις ακριβείας με το ειδικό όργανο και τον ειδικό χάρακα) το νέο σου σχήμα στα Φρύδια σου με βάση τα θέλω σου προσαρμοσμένα απόλυτα ΜΟΝΟ για εσένα!!!

2

2. Εφαρμόζω την υγρή αναισθητική επιφανειακά ώστε να μην αισθάνεσαι σχεδόν το παραμικρό για να πέρασεις οσο το δυνατόν καλύτερα στην εφαρμογή!!

3

3. Ξεκινάμε την εφαρμογή γεμίζοντας τα ΝΕΑ σου Φρύδια δημιουργόντας τρίχες που θα είναι τόσο φυσικές και φυσικές που δεν θα τις ξεχωρίζεις από τις φυσικές!!

Και τελειώσαμε!!! Νέα Φρύδια απολύτως συμμετρικά , Τέλειο βλέμμα όλη μέρα κάθε ημέρα!!!

Το καλύτερο το κράτησα για το τέλος... Αφού τελειώσει η Εφαρμογή 2πλο Δώρο!!

Θα εφαρμόστεί πάνω στα φρύδια σου σου ειδική κρέμα για προστασία του χρώματος για τις πρώτες ώρες.

1ο Δώρο η κρέμα για την after care φροντίδα τους.
Μαζί θα σου δοθούν και όλες οι οδηγίες after care των Νέων σου SymmetriesBrows για να διατηρηθούν τέλεια για πολύ καιρό!!!
2ο Δώρο..το μεγαλύτερο είσαι πλέον #SymmetriesGirl και έχεις Προνόμια!Εφόσον έχουμε κάνει την Πρώτη εφαρμογή μαζί όταν θα χρειαστεί να επαναλάβουμε την εφαρμογή μετά από 1 – 2 χρόνια θα έχεις έκπτωση!!

Τι είναι to Οverall SymmetriesBrows Microblading

Για χίλιους λόγους..Είναι εδώ.. και είναι για εσένα!!
Μετά από χρόνια ενασχόλησης και εμπειρίας δημιουργήσα για ΕΣΕΝΑ την μέθοδο η οποία μπορεί να σου φέρει το απολλύτως συμμετρικό φρυδι με ένα απόλύτος ρεαλιστικό και φυσικό αποτέλεσμα με την χρήση των 2 μας οργάνων( ειδικός διαβήτης SymmetriesBrows & o ειδικός Χάρακας SymmetriesBrows Map ) και όλος ο σχεδιασμός γίνεται με το χέρι για να είμαστε με ακρίβεια χιλιοστού για το Πολύτιμο τελικό αποτέλεσμα στα Φρύδια σου.

Έχεις απορίες; Ρώτα τον Antonio

Κανείς δεν γεννιέται με τέλεια Φρύδια! Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου μας και δεν πρέπει να τα υποτιμάμε. Τα σωστά φρύδια όπως και οι πετυχημένες σχέσεις είναι καλύτερα όταν έχουν Συμμετρίες και σωστές αποστάσεις!!!

Είναι ένα δώρο για εσένα…θα σου αλλάξει όλη την καθημερινότητα!!! Εάν έχεις μικρό ασσυμετρία στα φρύδια, στα είχαν βγάλει αρκετά και δεν ξανά βγαίνουν, είχες κάποιο μικρό ατύχημα , κάποια δερματολογική πάθηση ή κάποια σοβαρή ασθένεια ήρθε η ώρα να πεις ΤΕΛΟΣ στο να βάζεις καθημερινά μολύβι σπαταλώντας τον πολύτιμο σου χρόνο και ποτέ να μη τα πετυχαίνεις ίδια. Μαζί θα τα σχηματίσουμε και τα καινούργια σου Φρύδια θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα Συμμετρικά τονίζοντας τα υπέροχα χαρακτηριστικά σου!!!

Σε αντίθεση με το απλό μολύβι είτε την Henna φρυδιών το αποτέλεσμα διαρκεί από 9 μήνες έως 2 χρόνια ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας σου.

Φταίνε αυτά που σου ειπαν χωρίς να ξέρουν!! Ακου να δεις πως έχουν τα πράγματα. Σε κανέναν δεν αρέσει ο πόνος γι αυτό τοπικά στην περιοχή και επιφανειακά χρησιμοποιώ υγρή αναισθητική και έτσι κανένας πόνος… μπορείς να απολαύσεις την εφαρμογή!!

Για χίλιους λόγους.. Είναι εδώ.. και είναι για εσένα!! SymmetriesBrows Microblading είναι μια τεχνική η οποία έχει δημιουργηθεί από εμένα με σκοπό να προσομοιάσει την φυσική φορά της τρίχας και το απολύτως φυσικό χρώμα και όλος ο σχεδιασμός γίνεται με το χέρι ( Microblading). SymmetriesBrows είναι η πιο δημοφιλείς θεραπεία ομορφιάς σήμερα, χάρη στο εύρος των πλεονεκτημάτων που παρέχει σε όλες σας.

Άκουσε με δεν τελείωσα… λέει το δέρμα σου!!! Για 5 ημέρες θα έχεις μια ελαφριά κρούστα (κάπαλο) μετά για 1 εβδομάδα το χρώμα θα φαίνεται αχνό και την 3 εβδομάδα… Βουαλά θα εμφανιστεί το σχήμα σου και το χρώμα όπως το θέλεις!! Κατά την διάρκεια του ραντεβού θα τα πούμε όλα με λεπτομέρειες και για να μην τα ξεχάσεις θα σου δώσω όλες τις οδηγίες εκτυπωμένες για να τις πάρεις μαζί σου!

Δεν κάνεις τίποτα λάθος.. είτε έχεις μόνιμες αλλεργίες είτε κατά περιόδους !! Το κέντρο μας είναι Πιστοποιημένο από την Υγειονομική Υπηρεσία και εγώ είμαι Πιστοποιημένος Brow Expert για όλη την Ελλάδα!! Πριν Ξεκινήσει η εφαρμογή θα συμπληρώσουμε μαζί το ιατρικό ιστορικό ώστε η εφαρμογή να γίνει με απόλυτη ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

Γι’ αυτό τον λόγο… είσαι πλέον #SymmetriesGirl και απολαμβάνεις όλα τα Προνόμια!!!Κάποιες λίγες φορές η επιδερμίδα δεν μας κάνει την χάρη και χρειάζεται και Δεύτερη εφαρμογή ώστε να τελειοποιηθεί η εφαρμογή. Μετά την πρώτη εφαρμογή εάν χρειαστεί κάποια τόνωση το σχήμα ή το χρώμα σε διάστημα από την 5 έως την 8 εβδομάδα είμαι εδώ για να κάνουμε εντελώς Δωρεάν την 2 εφαρμογή ώστε τα Φρύδια σου να είναι 100% Τέλεια!!!

Εννοείται ψυχή μου!! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Εάν δεν έχεις κάνει κάποια εφαρμογή στην περιοχή είσαι πολύ τυχερή γιατί θα σχηματίσουμε μαζί το ιδανικό φρύδι για εσένα!

Δεν υπάρχει ούτε κόκκος σκόνης!!!Στο κέντρο μας υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο, όλα τα αναλώσιμα είναι μίας χρήσης, όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται σχολαστικά ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ από κάθε εφαρμογή η ασφάλεια σου ότι πιο πολύτιμο για εμάς!!! θα αναφερθούμε στα πιο σημαντικά σπρέι που χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους Medisei Microbe End Καθαριστικό Spray Γενικής Χρήσης με Απολυμαντική Δράση SurfaShield MBS 1lt
Bacillol AF
Απολυμαντικό εργαλείων & επιφανειών
Έτοιμο προς χρήση αλκοολούχο απολυμαντικό ταχείας δράσης για επιφάνειες. Ταχεία δράση εντός 30 δευτερολέπτων
Barbicide
Και εννοείται πως όλα τα μεταλλικά αντικείμενα έχουν περάσει πρώτα από ειδικό κλίβανο

Έπαθες και έμαθες.. λες στον καθρέφτη κάθε μέρα..Πάει πια!!! ..Μπορεί να μην είχαν πάει καλά τα πράγματα.. Το Microblading δεν είναι εύκολη τεχνική μαζί θα κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε να φτάσουμε να γίνει το αποτέλεσμα όπως το έχεις στο μυαλό σου!

Ένα χρόνο ακριβώς!! Αλλά και λίγο παραπάνω να είναι έχεις όλα τα προνόμια εφόσον έχεις κάνει ήδη μια εφαρμογή μαζί μου και είσαι #SymmetriesGirl οπότε θα έχεις ειδική τιμή! Ενημερώσου άμεσσα!!!

Η εφαρμογή θα τελειώσει … όταν ακούσω απ’ τα χείλη σου.. την λέξη ΤΕΛΕΙΑ!!! Στο σύνολο θα χρειαστούμε κάτι λιγότερο από 2 ώρες. Πρώτα θα συμπληρώσουμε μαζί το ιατρικό ιστορικό ,μετά θα περάσουμε να μου πεις τις ανάγκες που έχεις και πως θέλεις τα φρύδια σου.. θα τα σχηματίσω και αφού μου δώσεις το οκ θα περάσουμε στην εφαρμογή!

Αφοσίωση Ανταμοιβή #SymmetriesGirl Αφοσίωση Ανταμοιβή #SymmetriesGirl
Αφοσίωση Ανταμοιβή #SymmetriesGirl Αφοσίωση Ανταμοιβή #SymmetriesGirl
Μοναδικά ΕΣΥ Εξειδικευμένες Υπηρεσίες ΜΟΝΟ Για ΕΣΕΝΑ Όμορφη όλη μέρα Μοναδικά ΕΣΥ Εξειδικευμένες Υπηρεσίες ΜΟΝΟ Για ΕΣΕΝΑ Όμορφη όλη μέρα
Μοναδικά ΕΣΥ Εξειδικευμένες Υπηρεσίες ΜΟΝΟ Για ΕΣΕΝΑ Όμορφη όλη μέρα Μοναδικά ΕΣΥ Εξειδικευμένες Υπηρεσίες ΜΟΝΟ Για ΕΣΕΝΑ Όμορφη όλη μέρα

Elementor Banner

Make It Clickable!

Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Architecture Agency

We Work at All Scales and in All Sectors

Avocado

Rockstar

I’m a UI/UX Designer

Hire Me

Pineapple

Sunrise

I’m a React Developer

Hire Me

Blueberry

Stormy

I’m a Senior Designer

Hire Me

Mandarin

Rainy

I’m a Creative Director

Hire Me

Start & End Points

Use this option to control the starting or ending point of your drawn SVG element. The ending point works when the Reverse Animation option is active.

Reverse Animation

The Reverse Animation option will make your SVG drawn element start working from its last/ending point which means that it will work backward.

Drawing Speed

Adjust your SVG element’s drawing speed. Increasing or decreasing the speed value means it will work faster or slower. The default value is “5”.

Loop & Yoyo Effect

Make your drawn element works continuously using the Loop option, and use the Yoyo Effect to make it restart drawing from the ending point.

Draw All Paths Together

If your SVG element has more than one path/shape, you can make them all start drawing together by enabling the “Draw All Paths Together” option.

Redraw When Scroll Up

Enabling this option will give you the ability to make your SVG element start to be drawing again after scrolling up your Elementor page.

Fully Customizable 4 Types Available in Hotspots Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

$47

Sport Footwear

$12

T-Shirt

$7

Short Pants

$15

Basketball

0%

0% 100%

ΟΜΟΡΦΗ

0%

0% 100%

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ

0%

0% 100%

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

0%

0% 100%

#symmetriesGIRL